Over ons

D.U.O. is zelf bepalen wat u wilt doen!

Wij geloven in een persoonlijke en unieke aanpak en volgen hierin ons gevoel. We hebben de bevestiging gekregen dat de behoefte van de bezoeker het uitgangspunt moet zijn binnen onze zorg en dagbesteding. Hierdoor maken we van ‘zorg op maat’ een tastbare werkelijkheid. Bezoekers bepalen zelf hun bezigheden; activiteiten vinden niet plaats volgens een rooster, maar worden afgestemd op de behoeften van ieder afzonderlijk.

Opgericht in 2007

Vanuit deze overtuiging zijn wij in 2007 de uitdaging aangegaan en gestart met D.U.O. op de Locatie Rijndijk. Dit bleek heel goed aan te sluiten bij de wensen van de bezoekers. Daardoor nam de vraag naar dagbesteding bij ons toe en hebben wij 5 jaar later besloten een tweede locatie te openen in ‘t Goy. Een andere locatie, een andere plek, maar dezelfde visie!

De vraag voor deze vorm van ondersteunen bleef groeien en mede daardoor werden, weer 5 jaar later, de deuren geopend van onze derde locatie in Bunnik.

Voor wie is D.U.O.?

D.U.O. is een dagcentrum voor iedereen die door een beperking niet zelfstandig dagelijkse activiteiten kan ondernemen. Ouderen die thuis geïsoleerd leven met een lichamelijke beperking of dementie zoeken bij ons één of meerdere keren per week de gezelligheid op. Wij vinden het van groot belang de mantelzorgers te ondersteunen en ontlasten, om de bezoeker zo lang mogelijk in zijn/haar eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen.

Ons team bestaat uit professionele zorgverleners, (maatschappelijke) stagiaires en vrijwilligers. Wij werken vooral met vaste medewerkers en vaste oproepkrachten, omdat wij herkenbaarheid van personeel belangrijk vinden.

Ons motto is: Alles kan, niets moet!

Onze locaties

D.U.O heeft drie opvanglocaties in Utrecht, Bunnik en ‘t Goy

Bekijk onze locaties

D.U.O. is een huiselijk dagcentrum met zorg op maat

×

Hallo!

Neem contact op met een van onze locaties onderin of stuur ons een mail via info@dagcentrumutrechtoost.nl

× Wij staan klaar voor al uw vragen!